VITAMINA C I EFECTES A LA PELL - Farmàcia Maria Eugènia González
15843
post-template-default,single,single-post,postid-15843,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

VITAMINA C I EFECTES A LA PELL

VITAMINA C I EFECTES A LA PELL

El nostre principi actiu de la setmana: la VITAMINA C, un poderós antioxidant que redueix les arrugues i il·lumina la pell de la cara com cap altre actiu. La vitamina C és un nutrient indispensable en la nostra dieta, però a més és un ingredient clau per a la salut de la nostra pell.

✅ Quins són els veritables efectes de la vitamina C per la cara?

👈 Posseeix propietats antioxidants🍋: protegeix a la pell dels radicals lliures

👈 Disminueix de manera visible les línies d’expressió i signes d’edat🧑‍🦳, gràcies a la seva contribució sobre la producció de col·lagen de la pell.

👈 Ajuda a reduir l’agressió  del sol🌝,  afavorint l’eliminació de taques de la pell.

👈 Afavoreix la circulació sanguínia🩸de manera que després de tractament de vitamina C facial, potencia els efectes de les cremes hidratants i sèrums aplicats després .

✅ Com s’incorpora la vitamina C per a la cara?

Una de les formes més recomanables i efectives de nodrir la nostra pell amb vitamina C  és a través de concentrats.

❤️❤️❤️ Els nostres sèrums favorits amb concentrat de vitamina C, especials per rejovenir la cara:

📌 @SESDERMA C-vit: en format liposomat que fa augmentar la seva efectivitat i evita la seva pròpia oxidació. Especial per reduir l’envelliment de la pell i la despigmentació. Per combinar amb el teu tractament: per a les arrugues, l’acne, la flacciditat … És la dosi diària de vitamina C, amb extraordinari efecte antioxidant, que combat la pell apagada i sense brillantor, recupera el to uniforme i la lluminositat natural de la pell. De seguida notaràs el seu efecte “bona cara”. No cal que canviïs la teva crema habitual, només que afegeixis abans C-Vit Liposomal sèrum.

Un plus: Ensuma’l … mmm … la seva aroma a taronja és addictiva!

📌 @LA ROCHE-POSAY Pure Vitamin C10: és ideal per il·luminar la pell, restaurar la fermesa de la cara i corregir els signes més habituals de l’edat com ara la pèrdua d’elasticitat, el to apagat o la pigmentació de l’cutis. El secret d’aquest sèrum rau en la seva concentració d’aquesta vitamina, que a diferència d’altres productes, arriba fins al 10%. Això es important perquè aquesta vitamina es degrada facilment i no tots els serums del mercat tenen aquestes concentracions.

El sèrum inclou també neurosensina calmant i àcid salicílic, que incrementa la penetració de la vitamina C i potencia la seva eficàcia. Tots aquests ingredients, formulats a un pH fisiològic, fan de Pure Vitamin C10 un sèrum antioxidant apte per a les pells sensibles.

MEG
meugenia@farmaciameg.com