TRACTAMENT DE LA VAGINOSI I LA CANDIDIASI - Farmàcia Maria Eugènia González
15757
post-template-default,single,single-post,postid-15757,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

TRACTAMENT DE LA VAGINOSI I LA CANDIDIASI

TRACTAMENT DE LA VAGINOSI I LA CANDIDIASI

GINECANESBALANCE®
Són 2 els ingredients d’origen natural que ajuden a alleujar aquests símptomes que acompanyen la vaginosi bacteriana: l’àcid làctic i el glucogen.

 • L’àcid làctic pot neutralitzar de manera eficaç l’olor desagradable propi de la vaginosi bacteriana. També ajuda a restablir el pH normal de la mucosa vaginal.
 • El glucogen proporciona els nutrients que els bacteris acido-làctis de la flora vaginal, els lactobacils, necessiten per créixer. Els lactobacils són bacteris beneficiosos per a la salut íntima, ja que integren la flora o microbiota de l’interior de la vagina.
  Existeixen medicaments per tractar la infecció vaginal i productes específics per alleujar els símptomes associats a la infecció. Consulta amb un especialista o amb el teu farmacèutic / a perquè et ajudin a detectar si els teus símptomes corresponen a una infecció vaginal. Pregunta’ns a la farmàcia que t’assessorarem sobre aquests productes. Has de saber, però, que el nou GineCanesbalance® és un gel d’àcid làctic, d’aplicació per via vaginal, ofereix un benefici triple, a l’alleujar l’olor desagradable i el flux vaginal anormal, restringir el desenvolupament dels bacteris nocives i afavorir el creixement dels bacteris beneficioses.
  Es tracta d’un tractament de 7 dies. És fàcil d’utilitzar i es presenta en tubs aplicadors pràctics i higiènics.
  A més, és recomanable que facis servir sempre productes de cura íntim que respectin la fisiologia i el pH de la mucosa vaginal. Portar un estil de vida saludable i reduir el nivell d’estrès ajudaran a mantenir una bona salut íntima.
  GINECANESTEN®
  Per tractar la infecció, pots utilitzar medicaments antifúngics com clotrimazol. Aquests productes poden trobar disponibles a comprimits, càpsules toves, cremes vaginals, etc. Encara que tots poden ajudar-te a tractar la teva infecció, cada persona pot triar una opció terapèutica o una altra.
  GINECANESFLOR®
  És un probiòtic ginecològic vaginal, que ajuda a prevenir la recurrència d’infeccions vaginals.
  GINECANESCALM®
  És una nova solució, amb ingredients d’origen natural, per a l’alleugeriment de la irritació de la zona externa vulvar produïda pel dia a dia.

Mª Eugènia González. Farmacèutica. nº col·legiada 14.375

MEG
meugenia@farmaciameg.com