TRACTAMENT DEL COLESTEROL - Farmàcia Maria Eugènia González
15784
post-template-default,single,single-post,postid-15784,single-format-standard,bridge-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode-theme-ver-19.7,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

TRACTAMENT DEL COLESTEROL

TRACTAMENT DEL COLESTEROL

  1. Un cop diagnosticada la dislipèmia, i si la dieta i l’exercici físic no aconsegueixen rebaixar els nivells per si sols, el metge optarà per un tractament amb fàrmacs. L’elecció dels fàrmacs depèn de l’anomalia dominant: elevació de l’LDL (colesterol dolent); elevació dels triglicèrids; o nivells elevats en ambdós casos. Alguns dels fàrmacs per a pacients amb colesterol elevat són: estatines, Resines d’intercanvi, fitosterols, fibrats, Ezetimibe, però sempre s’han de prendre per prescripció mèdica i mai suspendre fins que el metge ens ho indiqui.
  2. A la farmàcia hi ha complements dietètics que ens poden ajudar amb la nostra dieta, com: omega3 (que es pot prendre directament o com a oli de krill), llevat vermell d’arròs, i la lecitina de soja. Els tres es troben en moltes formes i amb múltiples marques comercials.

Tags:
MEG
meugenia@farmaciameg.com